Uw plannen delen

Deel uw groeiplan voor Nederland

Tot 31 mei 2021 23:59 uur was het mogelijk om groeiplannen te delen voor de tweede ronde van het Nationaal Groeifonds.

De derde ronde zal in 2022 starten. Houdt u deze website in de gaten voor meer informatie.

De ministeries zullen voorstellen uitwerken samen met experts en organisaties buiten de ministeries - tussen mei en oktober. Uiterlijk 31 oktober moeten zij hun voorstellen indienen bij het Groeifonds. Voordat de voorstellen worden doorgeleid aan de commissie voor advies, vindt eerst nog een procedurele toets plaats (toegangspoort).

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op via de contactpagina.

Alle ingediende groeiplannen zijn gedeeld met betreffende ministeries. Wij nemen zeker voor 1 juli contact met u op als wij uw ideeën, kennis en ervaring kunnen benutten bij de ontwikkeling van formele voorstellen voor het Groeifonds.

Voor deze ronde kunnen alleen ministeries formele voorstellen ontwikkelen en indienen voor het Nationaal Groeifonds. Dit gebeurt uiteraard volop in overleg met organisaties, bedrijven en overheden. Nadat de instellingswet voor het Groeifonds een feit is, wordt het naar alle waarschijnlijkheid mogelijk om direct plannen voor financiering in te dienen bij het Groeifonds. U vindt hier onderstaand meer informatie over.

Wij zullen na 31 mei alle ontvangen groeiplannen openbaar maken. Aan het indienen van een groeiplan kunnen geen rechten ontleend worden.

Wordt uw vraag onderstaand niet beantwoord, neemt u dan contact op.