Contact

Wilt u meer informatie over het Nationaal Groeifonds, vult u dan onderstaand contactformulier in.

Privacy

Wij gebruiken uw e-mailadres om uw vraag te beantwoorden. Na het beantwoorden van uw e-mail, wordt het vernietigd. Uw informatie wordt niet met derden gedeeld. Wij beantwoorden uw verzoek zo snel mogelijk.

Informatie hierover vindt u op onze privacyverklaring.

Contactformulier Nationaal Groeifonds

Vul hier uw vraag of reactie in.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf docx.

Met uw KvK-nummer hebben wij direct uw gegevens bij de hand.

Aanhef:

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Het Nationaal Groeifonds gebruikt uw persoonsgegevens om uw vraag te beantwoorden of uw reactie te behandelen. Uw gegevens bewaren we niet langer dan noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens zijn verzameld. We bewaren uw gegevens in ieder geval niet langer dan de wettelijke bewaartermijnen. We delen uw gegevens niet met derden, tenzij dit voor toezichts- of opsporingstaken noodzakelijk is.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Het Nationaal Groeifonds gebruikt uw gegevens omdat dit noodzakelijk is om uw vraag te beantwoorden of reactie te kunnen behandelen.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Het Nationaal Groeifonds gebruikt uw gegevens om uw vraag te beantwoorden of uw reactie te behandelen. Alleen onze eigen medewerkers beantwoorden uw vraag of reactie. We delen uw gegevens niet met derden, tenzij dit voor toezichts- of opsporingstaken noodzakelijk is.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Het Nationaal Groeifonds bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens zijn verzameld en in ieder geval niet langer dan de wettelijke bewaartermijnen.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *