Registratie open voor Nationaal Groeifonds-bijeenkomst ‘Onderweg naar baanbrekende voorstellen’

Het Nationaal Groeifonds organiseert op 28 september in de Rijtuigenloods te Amersfoort de bijeenkomst ‘Onderweg naar baanbrekende voorstellen’ van 13.30 tot 18 uur voor bedrijven, kennis- en onderwijsinstellingen, overheden en andere partijen die een voorstel willen indienen bij het Nationaal Groeifonds. Bent u in een samenwerkingsverband bezig met een grootschalig projectvoorstel voor de indiening in de derde ronde en wilt u dit naar een hoger kwaliteitsniveau brengen? Meld u dan nu aan voor de bijeenkomst en doe uw voordeel met tips van de adviescommissie en ervaringsdeskundigen uit eerdere rondes om uw aanvraag succesvol te maken.

Beeld: ©Rijtuigenloods

Het maximum aantal deelnemers is bereikt, aanmelden is niet meer mogelijk. Bekijk alle  informatie over het indienen van een voorstel.

Voor wie

De bijeenkomst ‘Onderweg naar baanbrekende voorstellen’ is vooral bedoeld voor partijen die begin 2023 bij het Nationaal Groeifonds een projectvoorstel willen indienen in ronde 3. Concreet gaat het om potentiële indieners die op zoek zijn naar ervaringen en tips om de kwaliteit van hun projectvoorstel naar een hoger niveau te brengen en/of nog op zoek zijn naar samenwerkingspartners om hun voorstel mee in te dienen.

Er is een aantal voorwaarden waaraan een aanvraag moet voldoen om in aanmerking te komen. Vanzelfsprekend gaat het om duurzaam verdienvermogen voor Nederland op de lange termijn, maar het gaat ook om voorstellen die door hun omvang en inrichting meer impact kunnen hebben. Daarom is het minimum voor de gevraagde subsidie € 30 miljoen en heeft de praktijk inmiddels laten zien dat samenwerking in een consortium, een samenwerkingsverband van meerdere organisaties, essentieel is voor een Groeifondsvoorstel. Bekijk alle criteria.

Programma

Het programma bestaat uit een plenair gedeelte en een gedeelte met workshops en ziet er als volgt uit:

13.30 Inloop met koffie en thee

14.30 uur Start programma met dagvoorzitter Tom Jessen

14.40 - 15.30 Panelgesprek met Michiel Muller, medeoprichter Picnic en Rianne Letschert, voorzitter van het College van Bestuur van de Universiteit Maastricht (beiden adviescommissie Nationaal Groeifonds). Andere deelnemers zijn Bernard Mulder van RegMed XB, Inge de Wolf van Ontwikkelkracht en Freeke Heijman van Quantum Delta NL, alle drie ervaringsdeskundige projectindieners uit eerdere rondes.

15.30 - 16.10 uur Workshopronde 1

16.10 - 16.20 uur Pauze

16.20 - 17.00 uur Workshopronde 2

17.00 -18.00 uur Afsluiting en netwerkborrel

Workshops

Na uw aanmelding kunt u aangeven aan welke 2 workshops u wilt deelnemen. U kunt kiezen uit de volgende onderwerpen:

Aanmelden & kosten

De aanmelding is gesloten, het maximum aantal deelnemers is bereikt. Er zijn voor deelnemers geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst. 

Locatie

De Rijtuigenloods is centraal gelegen (bij A1 en A28) en goed bereikbaar met het OV (loopafstand van Centraal Station Amersfoort).