Voorbereidingen voor de volgende ronde van het Nationaal Groeifonds in volle gang

Het Nationaal Groeifonds kondigt de voorbereidingen aan voor de vierde indieningsronde. Tijdens de persconferentie op 30 juni 2023 maakte voorzitter van de adviescommissie Rianne Letschert bekend dat de eerstvolgende ronde naar verwachting start in het najaar van 2024.

Beeld: ©Nationaal Groeifonds

Verbeteringen op basis van eerdere rondes

Het Nationaal Groeifonds neemt de feedback en lessen uit voorgaande indieningsrondes ter harte. Op basis van deze ervaringen worden verbeteringen doorgevoerd in het indieningsproces en de ondersteuning aan aanvragers. Het doel is om dit proces transparanter, efficiënter en gebruiksvriendelijker te maken, zodat potentiële aanvragers met meer gemak deelnemen en hun projecten presenteren. Meer informatie leest u op de pagina voorbereiding ronde 4.  

Blijf op de hoogte van belangrijke informatie

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen met betrekking tot de vierde ronde en andere belangrijke updates rondom het Nationaal Groeifonds? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. Zo ontvangt u regelmatig updates, nieuws en informatie over de komende indieningsronde en andere relevante zaken.