Registratie open voor informatiebijeenkomst Nationaal Groeifonds 12 oktober

Het Nationaal Groeifonds richt zich op projecten op de terreinen Onderzoek, ontwikkeling en innovatie en Kennisontwikkeling. Op deze twee terreinen is de meeste kans aanwezig voor structurele en duurzame economische groei. Bent u geïnteresseerd in het indienen van een voorstel bij het Nationaal Groeifonds? En wilt u weten hoe u uw slagingskans kan verhogen? Bereid u dan voor met onze tips en adviezen en meld u aan voor de informatiebijeenkomst op 12 oktober.

U bent deze middag van harte uitgenodigd bij Circa Amsterdam. 

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor bedrijven, kennis- en onderwijsinstellingen, overheden en andere partijen die in samenwerkingsverband bezig zijn met een projectvoorstel en in 2024 of 2025 bij het Nationaal Groeifonds een aanvraag willen indienen. 

Belangrijke informatie over de volgende aanvraagronde

Tijdens de informatiebijeenkomst ontvangt u de benodigde informatie over het aanvraagproces en de bijbehorende planning voor de volgende ronde. Ook kunt u deelnemen aan workshops, waarin u meer informatie ontvangt over de onderdelen waaruit een succesvol voorstel bestaat. En natuurlijk is er volop gelegenheid om te netwerken.  

Kom in contact met interessante partijen

Door u aan te melden zorgt u er bovendien voor dat u snel en makkelijk in contact komt met de partijen die mogelijk interessant zijn voor u. Enerzijds om mee samen te werken, anderzijds om het antwoord te krijgen op de vragen die u nu al heeft. 

Programma

Het programma bestaat uit een plenair gedeelte en een gedeelte met workshops en ziet er als volgt uit:

 • 13:00 – 13:30 uur   Inloop met koffie en thee
 • 13:30 – 14:30 uur   Plenaire programma met:
                                    - Welkom door dagvoorzitter Fiona Yauw; 
                                    - Uitleg proces en planning indiening 2024/2025;
                                    - Uitleg verschil subsidieroute en departementaal;
                                    - Panelgesprek met ervaringsdeskundigen en adviescommissieleden.
 • 14:30 – 15:00 uur    Pauze en netwerkgelegenheid
 • 15:00 – 15:45 uur    Workshop ronde 1
 • 15:45 – 16:15 uur    Pauze en netwerkgelegenheid
 • 16:15 – 17:00 uur    Workshopronde 2
 • 17:00 – 17:30 uur    Plenaire afsluiting 
 • 17:30 – 18:30 uur    Netwerkborrel

Panelgesprek

Leden van de adviescommissie, Groeifonds en ervaringsdeskundigen van de vorige rondes gaan met elkaar in gesprek over de ervaringen met en verwachtingen over het Nationaal Groeifonds.

Workshops

Bij registratie kunt u aangeven aan welke 2 van onderstaande workshops u wilt deelnemen. U kunt kiezen uit de volgende onderwerpen:
1.    Financiële onderbouwing bij subsidieroute 
2.    Nationaal Groeifonds-projecten in internationaal verband
3.    Van idee tot aanvraag
4.    Theory of change - aan de slag met de onderbouwing van het duurzaam verdienvermogen
5.    Valorisatie – van theorie tot praktijk 
Let op: bij de registratie kunt u meer lezen over de inhoud van de workshops en kunt u uw 2 voorkeuren aangeven. Wees er snel bij, want de inschrijving voor een workshop sluit wanneer een maximaal aantal deelnemers interesse heeft getoond. Bij welke 2 workshops u uiteindelijk wordt ingedeeld hangt af van het aantal aangemelde deelnemers per workshop.

Aanmelden & kosten

Er zijn voor deelnemers geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst. Meld u nu aan

Locatie

Circa Amsterdam
Seineweg 2
1043 BG Amsterdam

Meer informatie

Consortia van bedrijven, kennisinstellingen en andere partijen kunnen in de volgende ronde weer rechtstreeks een voorstel indienen bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). De departementale route wordt geïnitieerd en ingediend door ministeries. Lees binnenkort meer informatie over de voorbereidingen voor indiening 2024/2025.

Blijf op de hoogte over het Nationaal Groeifonds

Met onze nieuwsbrief ontvangt u alle informatie per e-mail. Wilt u rechtstreeks geïnformeerd worden? Schrijf u dan snel in voor de nieuwsbrief van het Nationaal Groeifonds