Informatievideo’s over indienen aanvraag medio december beschikbaar

Per 1 juni 2024 wordt het voor samenwerkingsverbanden weer mogelijk om een aanvraag in te dienen bij het Nationaal Groeifonds.  Op 12 oktober 2023 vond de aftrap plaats in de vorm van een informatiebijeenkomst. Geïnteresseerden kregen hier onder andere voorlichting over de nieuwe aanvraagronde. Om ook iedereen die niet aanwezig was zo volledig mogelijk te informeren, verschijnen er meerdere verdiepende informatievideo’s. 

In deze video’s komende meerdere thema-experts aan het woord. Het doel van de video’s is om aanvragers te helpen om een kansrijk projectvoorstel te schrijven. Naar verwachting is het medio december mogelijk om de video’s te bekijken op de website van het Nationaal Groeifonds. 

Thema's 

De video’s gaan over de volgende thema’s:

  • Van idee tot aanvraag; 
  • Theory of Change – aan de slag met de onderbouwing van het duurzaam verdienvermogen; 
  • Financiële onderbouwing bij subsidieroute; 
  • Valorisatie – van theorie tot praktijk; 
  • Projecten Nationaal Groeifonds in internationaal verband.

Vragenuurtjes

Om aanvragers zo goed mogelijk te ondersteunen bij hun aanvraag, organiseert het Nationaal Groeifonds in het nieuwe jaar ook meerdere online vragenuurtjes. Dit geeft aanvragers de kans om vragen te stellen en voor hen alle benodigde informatie te ontvangen over het indienen van een aanvraag. Meer informatie over de vragenuurtjes verschijnt binnenkort. 

Meer informatie

Lees meer over het indienen van een aanvraag bij het Nationaal Groeifonds in 2024/2025. Meer informatie over het aanvragen via de subsidieroute vindt u op de website van RVO. Ook op de hoogte worden gehouden van alle nieuws rondom het fonds? Abonneer u dan op de nieuwsbrief van het Nationaal Groeifonds