Minister informeert Kamer over de nieuwe ronde van het Nationaal Groeifonds

In Kamerbrief van 19 januari 2024 wordt de Kamer door minister Adriaansens namens de ministeries van Economische Zaken en Klimaat en Financiën geïnformeerd over de nieuwe ronde van het Nationaal Groeifonds. Dit is de ronde die naar verwachting plaatsvindt in 2024/2025.  

In het Kamerdebat van 18 december 2023 heeft de minister toegezegd het parlement te informeren over de volgende aanvraagronde van het Nationaal Groeifonds. Naar aanleiding daarvan informeert de minister de Kamer over de openstelling van de subsidieregeling. Ook wordt ingegaan op de motie van debat van 18 december. Lees de volledige Kamerbrief

Blijf op de hoogte over het Nationaal Groeifonds

Ook op de hoogte worden gehouden van alle nieuws rondom het fonds? Abonneer u dan op de nieuwsbrief van het Nationaal Groeifonds.