Startdatum van 1 februari voor vooraanmelding Nationaal Groeifonds is uitgesteld

De eerder gecommuniceerde startdatum voor de vooraanmelding van 1 februari 2024 is uitgesteld. Let op: dit is in tegenstelling tot informatie op deze website waarbij de initiële datum wordt vermeld. De vooraanmelding is specifiek bedoeld voor aanvragers die hun voorstellen willen indienen in aanvraagronde 2024 van het Nationaal Groeifonds. De reden van uitstel is het commissiedebat dat op 14 februari plaatsvindt in de Tweede Kamer.

Commissiedebat 14 februari 2024

In dit debat wordt het verdienvermogen van Nederland besproken. Het gaat hierbij ook over het Nationaal Groeifonds. Omdat het debat op 14 februari gepland is, wordt de oorspronkelijke periode van 1 februari voor de openstelling van de vooraanmelding uitgesteld tot na het debat. Dit geldt zowel voor de subsidieroute als de departementale route. Uiterlijk eind februari verwacht het Nationaal Groeifonds meer informatie te kunnen geven over de openstelling van aanvraagronde 2024.

Let op! Op alle plekken op zowel de website van het Nationaal Groeifonds als de website van Rijksdienst van Ondernemend Nederland waar nu nog 1 februari staat vermeld in relatie tot de vooraanmelding, geldt de volgende tekst: "De startdatum van 1 februari voor de vooraanmelding voor de vierde ronde is uitgesteld. We verwachten uiterlijk eind februari een update te kunnen geven over de openstelling."