Save the date: Informatiebijeenkomst Nationaal Groeifonds 12 oktober 2023

Bent u geïnteresseerd in het indienen van een voorstel in de volgende ronde van het Nationaal Groeifonds? Bereid u daar dan op voor met onze hulp en reserveer de middag van 12 oktober alvast in uw agenda. Tijdens deze dag bent u van harte uitgenodigd voor de informatiebijeenkomst van het Nationaal Groeifonds bij Circa in Amsterdam. 

Voor wie?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor bedrijven, kennis- en onderwijsinstellingen, overheden en andere partijen die voor de volgende ronde een voorstel willen indienen bij het Nationaal Groeifonds.

Belangrijke informatie over de volgende aanvraagronde

Tijdens de informatiebijeenkomst ontvangt u de benodigde informatie over het aanvraagproces en de bijbehorende planning voor de volgende ronde. Ook kunt u deelnemen aan verdiepende sessies, waarin u meer details ontvangt over de onderdelen waaruit een succesvol voorstel bestaat. En natuurlijk is er volop gelegenheid om te netwerken. Het Nationaal Groeifonds richt zich op projecten op de terreinen Onderzoek, ontwikkeling en innovatie en Kennisontwikkeling. Op deze twee terreinen is de meeste kans aanwezig voor structurele en duurzame economische groei.

Kom in contact met interessante partijen

Door u aan te melden zorgt u er bovendien voor dat u snel en makkelijk in contact komt met de partijen die mogelijk interessant zijn voor u. Enerzijds om mee samen te werken, anderzijds om het antwoord te krijgen op de vragen die u nu al heeft. Vanaf medio september vindt u het gedetailleerde programma met de link naar de registratiepagina op deze website.

Blijf op de hoogte over het Nationaal Groeifonds

Met onze nieuwsbrief ontvangt u alle informatie per e-mail. Wilt u rechtstreeks geïnformeerd worden? Schrijf u dan snel in voor de nieuwsbrief van het Nationaal Groeifonds.