Projecten ronde 3

Het Nationaal Groeifonds investeert in projecten die bijdragen aan het duurzaam verdienvermogen van Nederland. Dat doen wij samen met de initiatiefnemers achter een project en andere investeerders. 

Alle projecten die een toekenning  of een voorwaardelijke toekenning ontvangen óf waarvoor een reservering wordt getroffen, zijn zorgvuldig beoordeeld door een onafhankelijke commissie. Bij de beoordeling van alle voorstellen werd gekeken naar het effect op het duurzaam verdienmogen van Nederland en de maatschappelijke effecten. 

Resultaat ronde 3: 18 voorstellen

Voor de 3e ronde adviseerde de adviescommissie om een bijdrage toe te kennen of te reserveren voor een totaal van 18 voorstellen. Dit zijn 16 voorstellen via de departementale route en 2 subsidieaanvragen. Over de departementale voorstellen is al meer informatie beschikbaar, klik op het project om er meer over te lezen. Benieuwd wat het verschil is tussen toegekend, voorwaardelijk toegekend en een reservering? Bekijk de veelgestelde vragen over het verschil daartussen.

Beeld: ©Nationaal Groeifonds

Projecten ronde 3